top of page

Ik ben Linda van Nek. In 2002 ben ik afgestudeerd als logopedist.

Logopedie gaat voor mij over communicatie; grammaticaal goed spreken en begrijpen wat een ander zegt, maar ook het begrijpen van geschreven tekst en zelf een tekst kunnen schrijven, een presentatie kunnen geven, verstaanbaar zijn.

Je kan mij herkennen aan mijn warme persoonlijkheid en enthousiasme en ik ben ook altijd in voor een geintje. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat ik een goede band heb met mijn cliënten en we het beste in elkaar naar boven brengen. In alle jaren als logopedist, heb ik mij ontwikkeld tot een bevlogen professional met oog voor de cliënt.

Ik heb op speciaal onderwijs en in logopediepraktijken gewerkt. Hier heb ik allround ervaring opgedaan met een aantal specialisaties (lezen, spellen, begrijpend lezen, TOS). 

Begin 2021 heb ik de sprong gewaagd en ben ik gestart als ZZP-er. De Corona-crisis heeft veel veranderd. Ook wordt logopedie op afstand steeds meer de norm. Ik zal me hier dan ook op richten en via tele-logopedie de behandelingen geven, maar uiteraard is, waar gewenst, een fysieke afspraak ook altijd mogelijk.

Wie ben ik

foto linda.jpg
bottom of page